Uitleg

Hier onder vind je de uitleg over de ontwerp tool. Zodat alle stappen duidelijk zijn.
Tip : probeer het ontwerp altijd op een computer of laptop te maken, dit is de makkelijkste manier en werkt het prettigst. Op een tablet/Ipad is het ook mogelijk, alleen zal het iets lastiger zijn.

Figuur plaatsen

In de bovenste balk kun je allerlei figuren vinden. Als je een geschikt figuur hebt gevonden kun je deze eenvoudig plaatsen door er dubbel op te klikken.
• Verplaats het figuur naar de gewenste plek
• Schaal het figuur door een hoekpunt vast te houden en te verslepen.
• Draai het figuur door het bovenste punt vast te houden en te verslepen.

Tekst plaatsen

Druk op het tekst icoontje om een tekstvak te plaatsen.

Dubbelklik op de tekst en typ jouw eigen tekst. Voor de volgende regel gebruik je gewoon de enter knop.

Selecteer nu de tekst en kies een kleur en lettertype naar keuze. De eerste kleur is voor de tekst en de tweede kleur voor een lijn om de tekst.

Nu kun je de tekst naar de gewenste plek verschuiven en eventueel vergroten of verkleinen.

Foto uploaden

Met het icoontje links boven in kun je jouw eigen foto kunt opzoeken en uploaden. Deze komt automatisch in het ontwerp te staan. Vervolgens kun je hem naar eigen inzicht schalen, draaien en verplaatsen net zoals bij een figuur. (zie stappen figuur plaaten)

Object naar voren of achteren verplaatsen

Met de 2 knoppen boven in kun je een object naar de voor- of achtergrond verplaatsen. Selecteer het object dat je wilt verplaatsen en maak gebruik van de twee knoppen.

Achtergrond kleur kiezen

Je kunt eenvoudig een achtergrond kleur kiezen door op het rechter icoontje te klikken.

Veelgestelde vragen

De spandoeken worden standaard geleverd met ringen om de 50cm. Hier kunt het doek vervolgens aan ophangen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld touw, elastiek of spijkers/schroeven. (touw en elastiek is ook in onze webshop verkrijgbaar)

Tuurlijk, al onze doeken worden full-color geprint. U kunt dus zowel tekst als foto’s in elk gewenste kleur op een doek laten printen.

Uiteraard! De spandoeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit PVC en dus helemaal watervast.

Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen opgestuurd, de verzending zal 1-2 werkdagen in beslag nemen. U kunt uw bestelling dus binnen 2 tot 5 werkdagen verwachen. We verzenden met DPD.